Panimoiden räjähdyssuojaus

Olut, saksalaisten suosikkijuoma. Tuotantoprosessin aikana syntyy räjähdysvaara, erityisesti toimituksen, puhdistuksen ja punnituksen sekä humalan ja maltaan jauhamisen ja varastoinnin aikana. Tämä viittaa pääasiassa hisseihin, siiloihin, myllyihin ja niihin liittyviin suppiloihin, sykloneihin ja suodattimiin.

Sijainnista ja koosta riippuen hisseille käytetään räjähdyssuojia, Q-Box (liekitöntä räjähdyssuojaa) sekä kemiallisia esteitä. Lyhyesti sanottuna: ainoaa EY-tyyppitarkastettua suojausjärjestelmää ElevatorEX:ia.

Ohjeita myllyjen, siilojen, suodattimien ja syklonien oikeaoppiseen suojaamiseen panimoissa voit lukea täältä:

Liekittömän purkauksen Q-Rohr<sup>®</sup> pystysuorassa vasaramyllyssä viljalle
Liekittömän purkauksen Q-Rohr® pystysuorassa vasaramyllyssä viljalle

Kokonaiskuvan merkitys: 

Yksittäisten järjestelmäkomponenttien suojaus on vain yhtä tehokas kuin koko järjestelmän suoja. Kiinnitä erityistä huomiota siihen, että järjestelmään kuuluu riittävästi irrotuslaitteita ja suojaa "ylityöstämistä” vastaan. Vain silloin, kun koko järjestelmää valvovaan, ja yksittäiset suojatoimenpiteet ovat yhteydessä toisiinsa, on räjähdyssuojauskin SEKÄ turvallinen ETTÄ taloudellinen.

Siksi tarjoamme kattavia suojakeinoja ja paikan päällä tapahtuvaa konsultointia, jotta voit ryhtyä organisatorisiin toimenpiteisiin turvallisuuden parantamiseksi.

Lähetä kysely