TEHTÄVÄMME: TURVALLISUUTESI.

Käyttöturvallisuus on tärkeä vastuu. Itse asiassa se on tehtävä, johon olemme omistautuneet yli 40 vuoden ajan. Maailmanlaajuisilla asiantuntijoilla on yksi ainoa tavoite - tarjota paras mahdollinen suoja järjestelmille ja prosesseille. 

Voit hyötyä vuosikymmenien kokemuksesta, joka takaa aina rehellisen analyysin ja laadukkaimmat tuotteet. Toimimalla ahkerasti ja vastuullisesti huomiomme keskittyy täysin rutiinien, valmistusprosessien ja tuotteiden räätälöityyn optimointiin.

REMBE®®:n päätös merkitsee optimaalisen turvallisuuden valitsemista.

Itsenäisenä keskisuurena saksalaisyrityksenä toimitamme Saksassa valmistettuja tuotteita - lisäbonus turvallisuutesi vuoksi. Lisäksi sinulla on aina asiantuntijoidemme tuki räjähdyssuojaa ja paineenpurkamista koskevissa asioissa - 24/7, ympäri vuoden. Tämä on lupauksemme!

 

Consulting

Emme toimi vain työpöydiltämme. Työskentelemme tiloissasi.

Jokainen tuotantotehdas on erilainen ja sillä on erilaiset vaatimukset. Tästä syystä asiantuntijoidemme on tarkkaavaisesti tarkasteltava koko tehdastasi määrittääkseen, mikä on aidosti kohtuullista ja mikä on paras ratkaisu. Tämä on täydellinen investointisi turvallisuuteen.

Valmiit ratkaisut? Ei REMBE®:stä. 

Kun olemme tarkastelleet kaikkia asiaankuuluvia asiakirjoja, tunnistamme kaikki olemassa olevat parannusta vaativat kohteet ja luomme kannattavan turvallisuuspolitiikan, joka sopii täydellisesti yrityksellesi.

 

Engineering

Emme vain anna suosituksia. Annamme sinulle parhaan ratkaisun.

Paperilta tuotantoon: sinulla on turvajärjestelmä, joka on täysin räätälöity prosessien ja käyttövaatimusten mukaiseksi. 

Sekä räjähdys- että prosessiturvallisuusratkaisujen osalta, tekniikka varmistaa, että saat aina parhaan ratkaisun - Valmistettu Saksassa.

 

Products

Tuotteemme eivät ole vain erinomaisia. Ne on hyväksytty ja sertifioitu.

Hyvä ei ole koskaan tarpeeksi hyväksi meille. Joten jatkamme tuotteiden testaamista. Tuloksena ovat turvallisuustuotteet, joille on myönnetty maailmanlaajuisesti tunnustetut ja alan erityisten standardien ja määräysten mukaiset lisenssit. 

Lisäksi olemme maailman ensimmäinen yritys, joka tarjoaa SIL-ekvivalentteja parametreja mekaanisille (liekittömille) räjähdystuuletustuotteille ja tärkeille merkinantoyksiköille.

Tämä korkealaatuinen standardi on taloudellisesti täydellisen järkevä. Laaja tuotevalikoima varmistaa, että saat aina edullisimman ja luotettavimman ratkaisun tarpeisiisi.

Otamme vastuun suuremmasta kokonaisuudesta. Meiltä saat kaikki yhdestä lähteestä, mikä takaa hyvän kannattavuuden ja oikeusvarmuuden. 

 

Service

Seisokki maksaa rahaa. Palvelumme ei koskaan pysy paikallaan - kaikkialla maailmassa.

Käynnistyksestä säännölliseen kunnossapitoon - varmistamme, että tuotantosi toimii sujuvasti ja ilman häiriöitä. Kaikki tuottamamme tuotteet voidaan tunnistaa niiden erien ja sarjanumerojen perusteella monien vuosikymmenien ajalta, mikä mahdollistaa tarkan jäljennöksen.

Jos olet aina valtavassa kiireessä, miksi et käyttäisi kiiretilauspalvelua? Voimme taata, että sinulle annetaan etusija ja että tuotteesi tehdään heti. Määränpäästä riippuen toimitamme alle 24 tunnin sisällä. Tämä koskee myös varaosia ja mukautettuja malleja. 

REMBE® puhuu kieltäsi.

Maailmanlaajuinen toimipisteverkko ja monet kansainväliset asiantuntijat voivat taata, että ymmärrämme aina sinut ja tarpeesi. Soita meille. 

Lähetä kysely