Mitä asiakkaat ja asiantuntijat sanovat REMBE®:stä

REMBE®: Vakaa tutkimus ja kehitys 

"REMBE®:n räjähdyssuojatuotteet täyttävät korkeimmat turvallisuus- ja laatuvaatimukset, koska yritys keskittyy jatkuvasti asiakkaiden tarpeisiin, tuotekuvauksiin ja niiden konsultointiin. Se osallistuu FSA:n hallinnoimiin tutkimus- ja kehityshankkeisiin ja täten edistää teknologian tilaa. REMBE® panostaa voimakkaasti järjestelmien testaamiseen ja sen vuoksi on erinomainen käsitys mahdollisuuksista ja rajoituksista. Tuotanto-osaston työntekijät saavat erityiskoulutusta, jotta he tietävät tarkalleen, mitä tuotteita he valmistavat myöhemmin. He ovat täysin tietoisia siitä, että räjähdyssuojaus on otettava erittäin vakavasti."

Prof. Dr. Siegfried Radandt (Sovelletun järjestelmän turvallisuus- ja terveysalan tutkimuslaitoksen toimitusjohtaja)

Aina askel eteenpäin

"REMBE®-räjähdysturvallisuusratkaisuille on ominaista innovaatioiden korkea tasokomponenteissa Vain äskettäin yhtiömme ovat tehneet yhteistyötä yhteistyökumppaneina innovatiivisen ratkaisun käynnistämiseksi pneumaattisesti täytettyjen siilojen suojaamiseksi. Tämä ratkaisu säästää asiakkaita valtavasti rahaa ja maksimoi räjähdyssuojauksen."

Gerhard Nied (AZO:n teknologiajohtaja)

Luota ammattilaisiin - luottaa REMBE®-tuotteeseen

" Räjähdyssuojaus on ongelma jokaisessa teollisuudessa, puusta ja kemikaaleista elintarvikkeisiin ja lääkkeisiin - räjähdysvaara on usein mahdollista minimoida. On kuitenkin lähes mahdotonta täysin poistaa vaara kokonaan. Tästä syystä on tärkeää ryhtyä toimiin ennen kuin katastrofi iskee ja luottaa alan ammattilaisiin. Valitettavasti liian monet yritykset eivät silti ole keskittyneet oikean suojan antamiseen. Tämän seurauksena kuolee vuosittain ihmisiä. Lisäksi toiminnanharjoittajien aiheuttamat kaupalliset vahingot ovat usein tuhoisia. REMBE®:n asiantuntijat ovat erinomainen valinta, jos olet kiinnostunut luotettavasta ja kustannustehokkaasta räjähdysturvallisuudesta."

Richard Siwek (FireEx-ryhmän omistaja)

REMBE®-tuotteet: kestävät, tehokkaat ja edulliset

"Käytämme usein REMBE®-räjähdyssuulakkeita räjähdyssuojaukseen ulkosuodattimissa. Räjähdyssuojat ovat kestäviä ja helppoja asentaa, mikä tekee niistä optimaalisen ratkaisun tarpeisiimme. Suodattimissamme käytettävien tuotteiden on täytettävä myös korkeat laatuvaatimukset. REMBE® täyttää kaikki tarpeemme. Olemme yhä useammin asentaneet sisätilojen suodatuslaitokset Q-Rohr®-suojausjärjestelmiin. Yksinkertaisen, tehokkaan, edullisen ja tilaa säästävän ratkaisun ansiosta asiakkaat voivat integroida suodattimen tuotantoprosessiin mahdollisimman tehokkaasti. Sekä suodatin että ympäröivä alue on optimaalisesti suojattu."

Klaus Rabenstein (Herdingin räjähdyssuojausasiantuntija)

 

REMBE®:n räätälöityjä ratkaisuja

"REMBE®:n kanssa työskentelyn tärkein etu ei ole vain niiden räjähdyssuojausratkaisujen erittäin turvallinen suunnittelu, vaan myös tapa, jolla ne ottavat huomioon yksilölliset käyttövaatimuksesi. Esimerkiksi tuotantolaitostemme suojaamisessa REMBE®-insinöörit pitävät myös korkeita hygieniavaatimuksia ja tarjoavat sopivan version tuotteesta. Meijerialan yrityksenä tämä on ehdottoman pakollista meille ja asiakkaillemme."

Lars Dammann (DMK Deutsches Milchkontorin työterveyden ja työturvallisuuden/ympäristön päällikkö)

 

REMBE® - erittäin erikoinen ja ainutlaatuinen yritys

REMBE® on erittäin erikoinen ja ainutlaatuinen yritys niiden toimittajien joukossa joissa olen vieraillut ja saavutukset ovat ihaitavia.

D HU, CTCI:n käyttöpäällikkö

Näyttää että rakastatte sitä mitä teette

Darko Custic, Shell Global

REMBE® on erinomainen isäntä

Te olitte erinomaisia isäntiä DIERS tapaamisessa. Ette olisi voineet tehdä parempaa työtä.

James Brown, Cytec Industries Inc.

REMBE® - hyvin hoidettu yritys

Tekninen esitys, fyysinen laitos: On selvää että tämä on hyvin johdetttu, hyvin hoidettu yritys

Harold G. Fisher, Fisher Inc.

Todella hyvien tuotteiden valmistaja

Tunnen O Karagözin, liiketoiminnan kehittämisen johtajan, monen vuoden takaa, koska hän osallistuu DIERS tapaamisiin joten minulla on monia keskusteluja hänen kanssaan ja tiedän että REMBE® tekee erittäin hyviä tuotteita

R A, Evonik (eläkkeellä)

Olen hyvin vaikuttunut tämän yrityksen ihmisistä, heidän energiastaan ja innostuksesta

Joseph C. Leung, Leung Inc. 

Voit luottaa tuotteisiisi ja palveluun ympäri vuorokauden. He ovat auttaneet kahdesti, molempia aikoja, nopeasti ja ilman komplikaatioita, kiitos paljon siitä, että menette pidemmälle kuin mikä on "Normaali palvelu!"

Gerhard Deitert, SARVAL Fischermanns GmbH

Lähetä kysely