REMBE® Rush Order - nopein tapa saada räätälöity murtokalvo

Kuinka suuri on päivittäinen liikevaihtosi? Varmasti enemmän kuin sinulla on varaa menettää!

 

Odottamattoman ylipaineen tapauksessa sinun on vaihdettava murtokalvot viipymättä. Murtokalvojen pitäminen varastossa kerryttäisi kuluja joka päivä - ethän voisi tietää, tarvitsetko niitä tai milloin tarvitset.

Siksi REMBE® tarjoaa Rush Order -kiiretilauspalvelun, joka takaa oman murtokalvosi välittömän valmistuksen, oli kyseessä sitten varakalvo tai upouusi sovellus.

Voit luottaa yli 45 vuoden kokemukseen huipputason murtokalvojen kehittämisessä ja tuottamisessa.

Useimmat Rush Order -tilaukset voidaan toimittaa 3–4 päivän kuluessa – maailmanlaajuisesti.

Ota yhteyttä milloin tahansa:+49 2961 7405-0

Haluatko kuulla lisää REMBE® Rush Order -palvelusta?

Seuraava tarina kuvaa Rush Order -tilausten etenemistä.

REMBE® on ripeä, mutta joulun alla ripeyskään ei aina riitä.  Salamakin oli riittävän nopea vain vaivoin. Alla on tapahtumien kuvaus.

 

Maanantai 20.12.

Jouluun on vain neljä päivää, ja Brilon on hautautunut lumen alle REMBE®-tehtaalla kootaan ja pakataan vielä viimeisiä projekteja. Ilmapiiri on iloinen, sillä kaikkien mielestä vuosi on ollut paitsi tapahtumarikas myös menestyksekäs. Keskipäivällä Egyptistä soitetaan: laitevalmistaja tarvitse kiireellisesti pidikkeen ja kuusi KUB®-murtokalvoa asiakastaan varten.

Georg Vonnahme, murtokalvoasiantuntija ja REMBE®-työntekijä vuodesta 1991, hyväksyy työn pikaisen tarkastuksen jälkeen. Tilaus valmistuu pikaisesti, sillä pidikettä löytyy jo varastosta ja murtokalvotkin voidaan tuottaa nopeasti.

Klo 15.30

Ulkona odotellaan lumimyräkkää, vaan eipä REMBE®-tehtaallakaan vältytä myrskyiltä. Asiakas on muuttanut tilauksensa yhden pidikkeen sijasta kolmeksi ja kuudesta murtokalvosta kymmeneksi, mukaan lukien näiden ASME-sertifiointi ja TUV-turvallisuustarkastus. Kaikki tämä tarvitaan salamannopeudella, viimeistään torstaina 23.12. – ja nyt on jo maanantai!

Klo 15.40

Tilauksen muut muutokset: kuusi pidikettä, kaksitoista KUB®-murtokalvoa, joissa on yhteensopivat ylivirtauksen venttiilit ja painemittarit. Onneksi REMBE®-murtokalvojen erinomainen maine takaa, ettei TUV-tarkastusta ja ASME-sertifiointia tarvita. 72 tuntia lähetykseen. Aikaa ei ole hukattavaksi. Pidikkeen materiaalit ovat Hollannissa, ja Hollannissa sijaitseva laitos on jo suljettu pyhien ajaksi.

Klo 17.00

Tarkistettu tilaus on lähetetty. Lähetys on seuraavana aamuna kello 9.30. Nyt on selvennettävä materiaali- ja kuljetuskysymyksiä. Haasteet tuntuvat ylivoimaisilta näin lähellä joulua. Kuitenkin saman viikon kaksitoista aiempaa Rush Order -tilausta ovat valaneet työntekijöiden itseluottamusta REMBE®-tehtaalla: viimeinenkin joulua edeltävä työ kyllä saadaan päätökseen ajoissa.

 

Tiistai 21.12.

Ennustettu lumimyräkkä on saapunut. Merkittäviä liikennehäiriöitä Sauerlandissa (jossa REMBE® sijaitsee). Kukaan ei pääse turvallisesti ajoissa töihin tänään.

Klo 08.45

Raaka-aineita koskevista pyynnöistä keskustellaan vilkkaasti tavarantoimittajien kanssa. Aika painaa, sillä materiaalin on oltava Brilonissa iltaan mennessä.

Klo 09.00

Asiakas tekee taas muutoksia tilaukseen. Nyt vaaditaan toimitusta 24 tunnin kuluessa.

Klo 09.10

Ensimmäiset pakkausvaatimukset saapuvat. Tuotteet on pakattava pieniin, helposti hallittaviin ja huomiota herättämättömiin pakkauksiin. Murtokalvot kuljetetaan Egyptiin käsimatkatavaroina.

Klo 09.45

Lopullinen tilaus vahvistetaan sanallisesti.

Klo 10.15

... ja nyt kirjallisesti!

Klo 11.00

Kolmaskin materiaalijakelija osoittaa yhteistyökykynsä ja hyväksyy tilauksen. REMBE®-lähetti valmistautuu noutamaan sen. Ensimmäisten kuuden renkaan pitäisi olla valmiita myöhään iltapäivällä, loppujen seuraavana aamuna. Mutta REMBE® saakin iloisen yllätyksen, sillä jo klo 19 kaikki renkaat toimitetaan yövuoroon. Ulkona ilma on hyytävän kylmä, vaan lähettimme hikoilee ratin takana. Ajoneuvoon pakatut kaksitoista vastapoltettua rengasta lämmittävät tarpeeksi!

 

Keskiviikko 22.12.

Pidikkeen ja murtokalvojen valmistus on täydessä vauhdissa. Jokainen REMBE®-tehtaan työntekijä panee parastaan. Kahdeksaa koteloa muunnetaan parhaillaan pakkausta varten vaadituiksi matkatavaroiksi. Samaan aikaan Egyptissä kaksi asiakkaan yrityksen työntekijää nousee Saksaan lentävään koneeseen.

 

Torstai 23.12.

Klo 06.00

Valmis! Pidikkeet ja murtolevyt on viimeistelty, tarkastettu, puhdistettu ja pakattu tilausvaatimusten mukaan. Lähetti kuljettaa tavarat Ruhriin paksun lumen keskellä. Siellä tavarat luovutetaan egyptiläisille – eikä ainoastaan ajoissa, vaan kokonaiset kaksitoista tuntia etuajassa!

Klo 10.40

Toinen puhelu asiakkaalta, tällä kertaa korkeimmalta taholta: henkilökohtainen kiitos kaikille mukana olleille. Egyptissä ollaan erittäin vakuuttuneita ja tyytyväisiä.

Klo 10.45

REMBE®-pääkonttorissa ollaan myös todella tyytyväisiä tehtyyn työhön.  Joulu saa tulla. Rush Orders -tilaukset, kuten näkyy, REMBE® hoitaa kuin muutkin hommat.

Lähetä kysely