Räjähdyssuojaus puunjalostuksessa

Puuta ei kerta kaikkiaan voi käsitellä ilman pölyn muodostumista. Siksi on välWood processing ttämätöntä hankkia taloudellinen räjähdyssuojaus.  Jokaiseen järjestelmään kuuluu tiettyjä osia vaihtelevissa määrin ja eri muodoissa. Tällaisia ovat siilot, suodattimet, kuljetinjärjestelmät, näytöt, kuivaimet, myllyt, luokittelijat, syklonit ja hissit

Menneisyyden tapaturmaiset räjähdykset ovat selvästi osoittaneet riittämättömän räjähdyssuojauksen hengenvaaralliset seuraukset.

REMBE® on asettanut itselleen tavoitteeksi estää tällaiset katastrofit tulevaisuudessa. Yksilöllisesti kehitettyjen suojakeinojen ja maailmanlaajuisen asiantuntijaverkoston avulla. 

Valmistitpa sitten pellettejä, puulastuja, lastulevyjä, MDF- tai OSB-levyjä – tai johditpa peräti sahalaitosta. Yli 45 vuoden kokemuksemme puunjalostuslaitosten räjähdyssuojauksesta takaa, että saat luotettavan ja taloudellisen suojakeinon, joka on valmistettu Saksassa.

Kokonaiskuvan merkitys:

Yksittäisten järjestelmäkomponenttien suojaus on vain yhtä tehokas kuin koko järjestelmän suoja. Kiinnitä erityistä huomiota siihen, että järjestelmään kuuluu riittävästi irrotuslaitteita ja suojaa "ylityöstämistä” vastaan. Vain silloin, kun koko järjestelmää valvovaan, ja yksittäiset suojatoimenpiteet ovat yhteydessä toisiinsa, on räjähdyssuojauskin SEKÄ turvallinen ETTÄ taloudellinen.

Siksi tarjoamme kattavia suojakeinoja ja paikan päällä tapahtuvaa konsultointia, jotta voit ryhtyä organisatorisiin toimenpiteisiin turvallisuuden parantamiseksi.

REMBE<sup>®</sup>-räjähdyssuoja EGV biomassasiilossa
REMBE®-räjähdyssuoja EGV biomassasiilossa
REMBE<sup>®</sup>-räjähdyssuoja EGV biomassasiilossa
REMBE®-räjähdyssuoja EGV biomassasiilossa
Lähetä kysely